Vandaag is donderdag 18 april  

categorie categorie Reis
reis
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 15 t/m dinsdag 19 juli 2016    Evangelie van 2016-07-15
 titelTienerkamp Breakout - Return!
beschrijving

Bisdom Haarlem-Amsterdam organiseert in 2016 een tienerkamp voor tieners van 12 t/m 15 jaar. Het kamp zal plaatsvinden van 15 t/m 19 juli op het heiligdom in Heiloo. Vijf dagen lang met ruim 20 tieners op kamp. Leer nieuwe vrienden kennen, stel je vragen over het geloof en neem deel aan een actief en geweldig programma in en om het heiligdom. Een betere manier om je vakantie te beginnen is er niet.

Als tiener staat je op de drempel van een wereld die vol zit met vragen: Wat moet ik worden? Wat is goed om te doen? Waar ben ik wel/niet zeker van? Een hoop om je zorgen over te maken en eigenlijk kun je er ook geen antwoord op geven. In de tussentijd gaan we door en denken we: ‘Ik kijk wel hoe het loopt, als ik op school die voldoende maar haal. De rest komt later’. Toch is het goed en leuk om verder te kijken dan je neus lang is. Welke kant gaan we op met ons leven? Is het tijd om een andere koers te gaan varen?

Daarom deze zomer tienerkamp BREAK-OUT, met als thema: ‘Return!’. 4 dagen lang met leeftijdsgenoten en vrienden samen een onvergetelijke tijd beleven. Een programma vol sport en spel, de natuur in, een bonte avond en nog veel meer. Natuurlijk nemen we ook tijd met God en gaan we de uitdaging aan om een ommekeer met Hem te maken?!

Ben je tussen de 12 en 15? Meld je dan nu aan!

Details

Wat: Tienerkamp BREAK-OUT
Waar: Juliana Klooster Heiloo
Wie: 12 t/m 15 jaar
Wanneer: 15 t/m 19 juli 2016
Prijs: € 85
Aanmelden: Zusters@olvternood.nl
(072) 73 700 85
Organisatie: Heiligdom Onze lieve vrouw ter Nood
Blauwe Zusters
Jong bisdom Haarlem-Amsterdam

info

(072) 73 700 85
Zusters@olvternood.nl
www.jongekerk.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieJulianaklooster, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl