Vandaag is dinsdag 21 mei  

categorie categorie Reis
reis
Gemeenschap Emmanuel
(Emmanuel)

Gemeenschap Emmanuel

Website E-mail

De Gemeenschap Emmanuel
is een katholieke Gemeenschap
waarin alle levensstaten
vertegenwoordigd zijn
(gehuwden, ongehuwden,
mannelijke en vrouwelijke
toegewijden in het celibaat)
en kent een spiritualiteit
van aanbidding, compassie
en evangelisatie.

Nederland
info@emmanuelnederland.nl
www.emmanuelnederland.nl

België
info@emmanuelvlaanderen.be
www.emmanuelvlaanderen.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 6 t/m donderdag 11 augustus 2016    Evangelie van 2016-08-06
(Gedaanteverandering van Jezus)
 titelEmmanuel Zomerkamp 8 t/m 12 jaar
beschrijving

Deze zomer wordt voor het 33e jaar het Emmanuel Zomerkamp georganiseerd, een kampweek waarin ca. 100 kinderen deelnemen aan een divers programma.

In de ochtend is er een inhoudelijk programma met musical en sketches. ’s Middags is er sport en spel. En natuurlijk hebben we ook een kampvuur, een plensmiddag en een bonte avond. Heel belangrijke ingrediënten voor een echt zomerkamp!

In deze week krijgen de kinderen de kans om kennis te maken met de basis van het christelijk geloof. Iets wat in onze maatschappij niet vanzelfsprekend is. Op een speelse manier passeren daarbij waarden als eerlijkheid, vertrouwen, vergeving en behulpzaamheid de revue.

Het activiteitenaanbod is divers, zodat zowel jongens als meisjes en zowel jonge kinderen als schoolverlaters aan hun trekken komen.

Tijdens het programma worden kinderen met leeftijdgenootjes in kleine groepjes begeleid door vaste leiders, zodat er persoonlijke aandacht is voor ieder kind. Kinderen voelen zich snel veilig en vertrouwd. Het zomerkamp is een ideale plek om hechte vriendschappen op te bouwen.

Het team bestaat uit een enthousiaste groep van ca. 35 jongeren, ouders en een kamppastoor. Alle leiding is 18+, in het bezit van een verklaring van goed gedrag en zeer gemotiveerd om uw kind een onvergetelijke week te bezorgen.

Voor Wie?
Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar die op de basisschool zitten.

Waar?
Udenhoutseweg 15 te Helvoirt
(tussen Tilburg en ’s-Hertogenbosch), in een voormalig klooster voorzien van alle gemakken. Er is een groot sportveld, een speeltuin en zelfs een eigen bos.

Wanneer?
Van zaterdag 6 t/m donderdag 11 augustus 2016.

Kosten
€ 150 per kind, waarvan € 25 solidariteitsbijdrage. Deze solidariteitsbijdrage is naar draagkracht en niet verplicht. Mochten de kosten een belemmering zijn, dan kunt u contact met ons opnemen.

info

www.emmanuelzomerkamp.nl

organisatieGemeenschap Emmanuel
locatieConferentieoord Emmaus, Udenhoutseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl