Vandaag is zondag 21 april
1e Paasdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 16 t/m zondag 18 november 2018    Evangelie van 2018-11-16
 titelMeeleefdagen Trappistinnen Abdij Koningsoord
beschrijving

Denk je dat God jou misschien wel roept tot het religieuze leven, en wil je eens voelen wat het klooster met je doet? Tijdens de meeleefdagen kun je kennismaken met ons leven. Je leeft met ons mee op het ritme van het getijdengebed, en we nemen ruim de tijd voor bezinning, onderscheiding, het uitwisselen van ervaringen en persoonlijk gesprek met een zuster.

Voor wie: Vrouwen van 25 – 45 jaar die serieus gemotiveerd zijn om ons leven te ervaren. Onze Lieve Vrouw van Koningsoord is een Cisterciënzer monastieke gemeenschap. Het cisterciënzercharisma wordt herkend aan het heel eigen en delicaat evenwicht tussen drie pijlers: lezing, gebed en arbeid. De drie pijlers ritmeren de monastieke dag. Stilte en gebed vormen het hart van ons bestaan.

info

Zr. Pascale
(026) 44 64 886
novicenmeesteres@koningsoord.org
www.koningsoord.org

locatieTrappistinnen, Abdij Koningsoord, Johannahoeveweg 79
plaatsArnhem (Gelderland)
postcode68
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl