Vandaag is zondag 26 mei  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Bezinningshuis Regina Carmeli
(Regina Carmeli)

Bezinningshuis Regina Carmeli

Website E-mail

Kollenberg 2
6132 AL  Sittard

046-457 09 93

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 20 maart    Evangelie van 2019-03-20
begintijd14:00 uur
eindtijd16:30 uur
 titelKerk in Nood - Weigeren wraak te nemen
beschrijving

Bezinningshuis Regina Carmeli organiseert woensdag 20 maart 2019 een lezing door Kerk in Nood over Nigeria: ‘Weigeren wraak te nemen’.

Op uitnodiging van Bezinningshuis Regina Carmeli verzorgt Kerk in Nood op woensdag 20 maart 2019 vanaf 14.00 uur een lezing over Nigeria: ‘Weigeren wraak te nemen’. Met de ontvoering van 276 meisjes uit een school in Chiboko kwamen de Islamisten van Boko Haram wereldwijd in het nieuws. Het probleem van geweld tegen Christenen beperkt zich bovendien niet tot Boko Haram. Toch pleit kardinaal John Onaiyekan voor amnestie voor de strijders. Een lezing over Christenen die weigeren wraak te nemen, ondanks vele, vele beproevingen.

Spreker: Kerk in Nood
Kosten: na afloop collecte voor Kerk in Nood

info

Zr. M. Gisela
(046) 888 95 93
reginacarmelizrg@gmail.com
www.reginacarmeli.nl

www.kerkinnood.nl

organisatieBezinningshuis Regina Carmeli
locatieBezinningshuis Regina Carmeli, Kollenberg 2
plaatsSittard (Limburg)
postcode61
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl