Vandaag is zondag 25 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 5 oktober    Evangelie van 2019-10-05
 titelKerkmuziekdag te Emmen
beschrijving

Op zaterdag 5 oktober 2019 zal door de SGGL (Diocesane commissie Sint Gregorius in het Bisdom Groningen-Leeuwarden) weer een muzikale bijeenkomst georganiseerd worden. De stukken die we deze dag gaan instuderen zijn nog niet bekend, maar ze zullen niet te moeilijk zijn, niet te hoog maar wél mooi!

We nodigen u van harte uit om met uw koor, of met een aantal koorleden, of solo, naar Emmen te komen en met elkaar mooie nieuwe liederen en koorwerken te leren en met elkaar te zingen. Dit alles onder leiding van kerkmusicus Mark Heerink die deze dag samen met de bestuursleden van de SGGL zal vormgeven.

Noteert u de datum alvast! Meer informatie volgt.

info

www.bisdomgl.nl

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatie
plaatsEmmen (Drenthe)
postcode78
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl