Vandaag is zondag 19 mei
1e Pinksterdag
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 14 april 2019    Evangelie van 2019-04-14
(Palmzondag / Heilige Lidwina)
begintijd11:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelWereldjongerendag Bisdom Haarlem-Amsterdam
beschrijving

Misschien ben je er al uit, weet je al jaren dat je wilt trouwen, dat je kinderen wilt krijgen, weet je al precies hoe jouw trouwjurk er uit gaat zien of welke namen je jouw kinderen wilt geven. Het lijkt zo normaal om te gaan trouwen, maar ook het huwelijk is een roeping. Zoals God jonge mannen en jonge vrouwen roept voor het priesterschap en het religieus leven, zo roept God ook jonge mannen en jonge vrouwen voor het huwelijk. Benieuwd hoe dat gaat, wat de roeping van het huwelijk inhoudt? Kom zondag 14 april naar de wereldjongerendag!

Programma
We beginnen de dag met de Palmzondagviering in de Mariakerk te Heemskerk waarin Mgr. Hendriks zal voorgaan. Na een lunch vertellen een ouder en een jonger echtpaar hoe zij de roeping tot het huwelijk hebben gevonden en hoe ze de roeping van het huwelijk beleven. Later op de middag volgt er een keuzeprogramma met mogelijkheden tot een verdiepende, actieve en interactieve workshop. Natuurlijk sluiten we de dag af met een lekkere borrel. 

Details
Wie: 16-30 jaar
Wat: Wereldjongerendag Available for him/her
Waar: Mariakerk, Spoellaan 1-3, Heemskerk
Wanneer: 14 april, 11.00 - 17.00 uur
Entree: € 5 per persoon

info

(023) 511 26 35
info@jongbisdomhaarlem.nl
www.jongekerk.nl/nieuwsberichten/jongeren/wjdag-14-april-available-himher

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieMariakerk, Spoellaan 1-3
plaatsHeemskerk (Noord-Holland)
postcode19
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl