Vandaag is zaterdag 31 oktober  

categorie categorie Liturgie
liturgie
Interkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht
(Gregoriaans Dordt)

Interkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht

Website E-mail

De Interkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht en Omstreken is een Oecumenische Schola die probeert het erfgoed van het gregoriaans te bewaren en uit te dragen.

Mw. drs. E.M. Stuurman
p/a Voorstraat 120
3311 ER  Dordrecht

(06) 313 922 18

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 16 juni 2019    Evangelie van 2019-06-16
(Heilige Drieëenheid / Vaderdag (NL))
begintijd16:30 uur
 titelGregoriaanse Vespers - Trinitatis
beschrijving

Op zondag 16 juni om 16.30 uur bidt en zingt de “Interkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht en Omstreken” de gregoriaanse Vespers van Trinitatis of de H. Drievuldigheid. Deze Vespers worden gehouden in de Oud-Katholieke kerk van de H. Maria Maior, Voorstraat 120 - 3311 ER Dordrecht. De duur is ongeveer 1 uur.

Boekjes met de Latijnse en Nederlandse tekst worden de bezoekers voor de duur van de viering ter beschikking gesteld. U vindt een toelichting bij deze Vespers en informatie over de Interkerkelijke Schola op de website.

Allen van harte welkom!

info

www.gregoriaansdordt.com

organisatieInterkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht
locatieOud-Katholieke kerk - H. Maria Maior, Voorstraat 120
plaatsDordrecht (Zuid-Holland)
postcode33
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl