Vandaag is donderdag 2 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Huis voor de Pelgrim

Huis voor de Pelgrim

Website E-mail

Raadhuisplein 1 6226 GN Maastricht (043) 321 57 15

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 10 t/m zondag 15 september 2019    Evangelie van 2019-09-10
 titelFatimabedevaart per vliegtuig
beschrijving

In de rij van beroemde Mariabedevaartplaatsen mag Fátima in Portugal niet ontbreken. Een dikke honderd jaar geleden verscheen Maria hier aan drie herderskinderen. Fátima ontwikkelde zich heel anders dan bijvoorbeeld Lourdes of Banneux en is op zijn eigen manier zeer indrukwekkend. Vooral op de 13e van elke maand. Dan komen duizenden pelgrims naar het heiligdom.

We zijn er van 11 tot en met 13 september 2019. De dagen ervóór en erná maken we van de gelegenheid gebruik om andere tot de verbeelding sprekende plekken in Portugal te bezoeken. Dat zijn er nogal wat: Coimbra, Tomar, Batalha, Nazaré en Lissabon. Het wordt een bijzondere reis langs het uiterste randje van Europa.

info

www.huisvoordepelgrim.nl/onze-reizen/fatima/overzicht

organisatieHuis voor de Pelgrim
locatie
plaatsFatima (Portugal)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl