Vandaag is woensdag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 13 oktober 2019    Evangelie van 2019-10-13
begintijd14:00 uur
 titelEchte Liefde Wacht
beschrijving

Zondag 13 oktober 2019 wordt door Pro Vita een Echte Liefde Wacht bijeenkomst gehouden voor alle leeftijden in Sint-Katelijne-Waver, België. Het is de 50e editie!

Echte Liefde Wacht
Echte Liefde Wacht is een beweging van en voor jongeren van 14 tot 30 jaar die zich niet zomaar laten meeslepen door de tijdsgeest, maar die bewust kiezen voor een positieve levenshouding. Wij willen een antwoord bieden en jongeren helpen, daar waar de veilig vrijen campagnes slechts verwarring en onbegrip zaaien. De zuiverheid naar ziel en lichaam is het fundament van de echte liefde die elk van ons vrijmaakt om lief te hebben en anderen te respecteren.

Sprekers

  • Dr. Michael Bauwens
  • Pater Daniël Maes

Aanmelden
Van harte welkom na inschrijving.

info

015 / 42 28 14
info@echteliefdewacht.be
www.echteliefdewacht.be

locatieSint-Ursula-instituut, Bosstraat 9
plaatsSint-Katelijne-Waver (België)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl