Vandaag is woensdag 12 augustus  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerzondag 22 september 2019    Evangelie van 2019-09-22
begintijd13:30 uur
 titelLezing heiligverklaringsproces Peerke Donders
beschrijving

Op zondag, 22 september 2019 om 13.30 uur is er een lezing over het heiligverklaringproces van de Zalige Petrus Donders tot nu toe door vicepostulator Claudia Peters.

Plaats: Peerke Donders Paviljoen, Peerke Donders Park 3, Tilburg

De toegang is gratis.

U bent van harte welkom!

Half uur eerder
Vanwege een hele grote bedevaart van de Sint Odulphus Parochie uit Oirschot die zelfde middag en de te verwachten vragen over dit onderwerp, heeft Claudia in goed overleg de aanvang van haar lezing met een half uur vervroegd, zodat er wat ruimte is in het programma. In eerdere uitnodigingen stond nog aanvang 14.00 uur. Het start nu dus om 13.30 uur. Hoort zegt het voort!

info

www.peerkedonders.nl

locatiePeerke Donderspaviljoen, Peerke Donderspark 3
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl