Vandaag is vrijdag 3 juli
Heilige Thomas
 

categorie categorie Retraite
retraite
wanneermaandag 25 t/m vrijdag 29 november 2019    Evangelie van 2019-11-25
begintijd10:30 uur
eindtijd14:00 uur
 titelRetraite - priesters, diakens en religieuzen
beschrijving

Van 25 tot en met 29 november 2019 vindt er op het gastenkwartier van de abdij van Postel een retraite plaats voor priesters, diakens en religieuzen (m/v) met als thema ‘Het licht van het geloof’.

Mgr. Joris Schröder, priester van het bisdom Den Bosch, zal deze retraite begeleiden.

De eerste conferentie van de retraite is op maandag 25 november om 10.30 uur. Toekomen kan vanaf 9.30 uur. Het einde van de retraite is voorzien vrijdag 29 november na het middagmaal omstreeks 14.00 uur.

Dagelijks sluiten we aan bij het getijdengebed en de H. Mis van de abdijgemeenschap van Postel. Er is mogelijkheid tot aanbidding van het Allerheiligste Sacrament.

Tijdens de retraite is er ook gelegenheid om het sacrament van de biecht te ontvangen.

info

www.abdijpostel.be
www.facebook.com/gastenkwartierPostel

locatieAbdij Postel, Abdijlaan
plaatsMol (België)
doelgroepPriesters en religieuzen Priesters en religieuzen
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl