Vandaag is vrijdag 14 mei
Sint Bonifatius
 

categorie categorie Reis
reis
De Tiltenberg
(Tiltenberg)

De Tiltenberg

Website E-mail

Vormingscentrum van het Bisdom van Haarlem-Amsterdam

De Tiltenberg
Zilkerduinweg 375
2114 AM  Vogelenzang

(0252) 345 345

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 31 juli t/m zaterdag 8 augustus 2020    Evangelie van 2020-07-31
 titelPriestervakantie - Stift Gottweig Oostenrijk
beschrijving

In de zomer van 2020 organiseert Groot­semi­narie St. Willibrord de priester­vakantie naar Stift Göttweig in Oostenrijk, een abdij van de Benedictijnen die al is gesticht in de 11e eeuw. De abdij wordt ook wel het Oostenrijkse Montecassino genoemd.

Maximaal ontspannen
De reis is uitdrukkelijk opgezet als vakantie en niet als retraite. ’s Ochtends is er normaalgesproken een gezamenlijke Eucharistie­viering met lauden in de kapel. Gedurende de week zijn er uitstapjes voor de hele groep. Het staat u als deelnemer echter volledig vrij elke dag op eigen wijze in te vullen. ’s Avonds wordt samen voor het diner de vespers gebeden.

Gezamenlijk afreizen per auto
Zoals gebruikelijk adviseren we om met elkaar in auto’s af te reizen naar Stift Göttweig. Te zijner tijd ontvangt u de lijst met deelnemers inclusief contactgegevens zodat u een en ander onderling kunt afstemmen. De afstand vanaf Amsterdam naar Stift Göttweig is ongeveer 1.150 kilometer. Op de vrijdag­avond van 31 juli wordt u vóór 19.00 uur verwacht zodat u gezamenlijk kunt dineren. Zaterdag­ochtend 8 augustus na het ontbijt is het vertrek.

Prijs en opgave
De priester­vakantie kunnen we u aanbieden voor de prijs van € 765 op basis van halfpension en eigen kamer met douche en toilet. De reissom is exclusief vervoer. Opgave is mogelijk tot 15 april 2020 per e-mail via pklaver(AT)willibrord­semi­narie.nl , met vermelding van uw adresgegevens en telefoonnummer. Mocht u een allergie hebben, wilt u dit dan ook doorgeven bij aanmelding? Wacht niet te lang met aanmelden, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer P. Klaver, organisator van de reis en medewerker van het Groot­semi­narie, telnr. 072-505 1073.

Gegevens verblijf

info

Dhr. P. Klaver
(072) 505 1073
pklaver(AT)willibrord­semi­narie.nl
www.willibrordseminarie.nl

organisatieDe Tiltenberg
locatieBenediktinerstift Gottweig, Stift Gottweig 1
plaatsOostenrijk
doelgroepPriesters en religieuzen Priesters en religieuzen
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl