Vandaag is maandag 10 augustus  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzaterdag 7 december 2019 t/m dinsdag 7 januari    Evangelie van 2019-12-07
 titelKerststallenroute Den Bosch
beschrijving

In de binnenstad van ’s-Hertogenbosch kunt u tussen 7 december 2019 en 7 januari 2020 weer de ‘kerststallenroute’ lopen. In winkeletalages en voor ramen van woonhuizen zijn kostbare, in bruikleen gegeven, exemplaren te bewonderen, maar ook vele eigen creaties.

Doe mee om de Kerstgedachten via deze vorm uit te dragen. De stad wordt er vriendelijker en gezelliger door. Wilt u uw kerststal - misschien zelf gemaakt - ook tentoonstellen? Stuurt u dan even een mail aan dhr. Jack v.d. Miessen, jacques@vdmiessen.nl met daarbij een foto en uw adres.

info

Dhr. Jack v.d. Miessen
jacques@vdmiessen.nl
www.kerststallendenbosch.nl

locatie
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl