Vandaag is woensdag 2 december  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneermaandag 23 t/m vrijdag 27 november    Evangelie van 2020-11-23
 titelRetraite - Dankbaarheid, geloof en leven
beschrijving

Van 23 tot en met 27 november 2020 vindt er op het gastenkwartier van de abdij van Postel een retraite plaats met als thema “Offer aan God liever dank.” (Ps. 50,14) Over dankbaarheid, geloof en leven.

E.H. Theo Hermans, priester van het bisdom Hasselt, zal deze retraite begeleiden.

De eerste conferentie van de retraite is op maandag 23 november om 10.30 uur. Toekomen kan vanaf 9.30 uur. Het einde van de retraite is voorzien vrijdag 27 november na het middagmaal omstreeks 14.00 uur.

Tijdens deze retraite is er tijd voor stilte en gebed. Dagelijks sluiten we aan bij de H. Mis en het getijdengebed van de abdijgemeenschap. Elke dag worden er twee inleidingen verzorgd.

info

0496 / 50 15 23
gastenkwartier@abdijpostel.be
www.abdijpostel.be

locatieAbdij van Postel, Abdijlaan 16
plaatsMol (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2020 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl