Vandaag is dinsdag 22 juni  

categorie categorie Reis
reis
wanneervrijdag 18 t/m zaterdag 19 juni    Evangelie van 2021-06-18
begintijd17:00 uur
 titelKingsmen 24 Uur Outdoor
beschrijving

Nu we elkaar al geruime tijd niet werkelijk hebben kunnen ontmoeten lijkt het nu toch mogelijk te worden. We hebben het weekend moeten verzetten naar na 1 juli om meer mannen te mogen ontvangen. Ook het bos is helaas niet groot genoeg om al jullie tenten op te zetten. Vandaar dat we een andere locatie ergens in Noord Brabant op het oog hebben.

Elkaar terugzien, 24 uur in de open lucht, kampvuur, uitdaging en bezinning. Terugkijkend op waar je nu staat. De ervaring van de bergtocht vast houden en borgen in je leven. De twijfel van de Corona crisis en je doen en laten daarin onder ogen te komen. Dat is waar deze 24 uur over gaan. Je ziet je tochtgenoten terug en neemt tijd voor elkaar. Luisteren, delen, de stilte, verdieping en natuurlijk uitdaging en verassing! Want ook in deze 24 uur gaan we uit onze comfort zone.

Deze 24 uur zijn bedoeld voor alle mannen die een mannentocht met KingsMen gedaan hebben.

info

kingsmen.nl/blog/events/km-24u-outdoor-juni-2021/

locatie
plaatsGemert (Noord-Brabant)
postcode54
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl