Vandaag is donderdag 6 oktober  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 23 april    Evangelie van 2022-04-23
(Sint Joris)
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelJBDB - Power of Fire
beschrijving

Power of Fire… een dag vol vuur! Samen met andere vormelingen het vuur van de Heilige Geest (verder) ontdekken en mee naar huis nemen! Dat gunt u toch alle vormelingen uit ons bisdom… kom daarom samen met de vormelingen uit uw parochie naar deze geweldige dag op zaterdag 23 april 2022 en laat hen ervaren dat de Kerk jong, levendig en vol vuur is!

De dag wordt gestart om 10.00 uur met een eucharistieviering in de kathedraal in Den Bosch. Met het vuur en het kruis voorop zullen we na de viering naar het Sint Janscentrum gaan waar, na een welkom, de springkussens en spellen op de vormelingen staan te wachten! De middag staat in het teken van leuke, verdiepende en uitdagende workshops.

Rond 16.00 uur is het programma afgelopen en krijgt iedereen het vuur mee naar huis.

Vormelingen actief betrekken bij de viering
De vormelingen worden elk jaar zo veel mogelijk actief betrokken bij de eucharistieviering. Vormelingen, afkomstig uit alle parochies die aanwezig zijn, zullen bijdragen aan de viering. Dit zal o.a. zijn in de vorm van lectoren, misdienaars, maar ook door het POF-kruis te dragen.

Geeft u het vuur mee door?
Een dag vol vuur is het leukst als er veel vormelingen uit het hele bisdom aanwezig  zijn! We hopen dan ook van harte dat u komt samen met de vormelingen uit uw parochie.

info

(06) 2858 1884
jongeren@bisdomdenbosch.nl
www.jbdb.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatieSint-Janskathedraal, Torenstraat 16
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl