Vandaag is maandag 20 september  

categorie categorie gebed
gebed
wanneervrijdag 13 augustus    Evangelie van 2021-08-13
begintijd20:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelAanbidding voor jongeren
beschrijving

Op vrijdag 13 Augustus 2021 zal er in de abdij Affligem jongerenaanbidding plaatsvinden. Deze zal beginnen om 20.00 uur en zal duren tot 22.00 uur. Er zal gebed, stilte, muziek en biechtgelegenheid zijn. Hierna is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in het jeugdheem.

Praktisch
Indien je met het openbaar vervoer komt, kan je de abdij het best bereiken door de bus te nemen tot aan de halte Hekelgem Den Beer. Er is een rechtstreekse bus vanaf het station van Aalst, Brussel-Noord, Asse en Liedekerke. Vandaar is het ongeveer 15 minuten wandelen tot aan de Abdijkerk.

Inschrijven
Wie wil, kan nadien ook overnachten in het jeugdheem. ‘s Ochtends is er om 8u in de abdijkerk een eucharistie en er zal ook ontbijt voorzien worden. Om praktische redenen vragen we wel om het formulier in te vullen en zelf een slaapzak mee te brengen.

Meer aanbidding in de abdij
Die dag zal er vanaf 13 tot 17 uur stille aanbidding in de abdijkerk zijn.
Tussen 17 en 17.45 uur zal er een plechtig lof zijn met biechtgelegenheid.
Daarna zal er terug stille aanbidding zijn tot aan de jongerenaanbidding die om 20 uur begint. Wie graag wat vroeger komt voor stille aanbidding, kan dat dus zeker.

Voor degenen die graag naar de wekelijkse aanbidding in de abdijkerk komen, wees welkom!

Deze vindt doorlopend plaats op vrijdag van 13.00 tot 22.30 uur met lof en biechtgelegenheid om 17.00 en 17.45 uur en tussen 21.20 en 22.30 uur. 

Van harte welkom!

info

053 / 66 70 25
info@abdijaffligem.be
www.abdijaffligem.be

locatieAbdij van Affligem, Abdijstraat 6
plaatsAffligem
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl