Vandaag is vrijdag 22 oktober
H. Johannes Paulus II
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
Gemeenschap Emmanuel
(Emmanuel)

Gemeenschap Emmanuel

Website E-mail

De Gemeenschap Emmanuel
is een katholieke Gemeenschap
waarin alle levensstaten
vertegenwoordigd zijn
(gehuwden, ongehuwden,
mannelijke en vrouwelijke
toegewijden in het celibaat)
en kent een spiritualiteit
van aanbidding, compassie
en evangelisatie.

Nederland
info@emmanuelnederland.nl
www.emmanuelnederland.nl

België
info@emmanuelvlaanderen.be
www.emmanuelvlaanderen.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 10 t/m woensdag 13 oktober    Evangelie van 2021-10-10
begintijd16:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelMidweek 50+ Verlangen naar vertrouwen
beschrijving

Tijden van verandering kunnen het verlangen doen ontstaan naar persoonlijke groei en bloei. Hoe doe je dat en welke plaats kan het geloof hierin hebben? Durf je te vertrouwen op God de Vader, hoe doe je dat in de praktijk? Je zorgen wegstoppen of juist niet? Kan ik echt leven vanuit vertrouwen, ook als ik onrust ervaar of als ik geen supergelovige ben?

Met dergelijke vragen gaan we aan de slag. In alle vrijheid. Niks moet. Het programma is afgestemd op 50-plussers die een mix zoeken van geloofsverdieping, ontmoeting en ontspanning . Vooral voor mensen die niet (meer) zo bezig zijn met geloof en kerk kan deze midweek een relaxte manier van bezinning zijn. De sfeer is open en hartelijk, vrijheid in deelname aan activiteiten staat voorop.

Laat je inspireren door bijzondere verhalen, ontmoetingen en mooie vieringen. Geniet van de herfstkleuren tijdens een heerlijke wandeling. Neem de tijd om te genieten van een kop koffie en ervaringen uit te wisselen. Van harte welkom !

info

(077) 382 82 49
(0346) 56 73 41
www.emmanuelnederland.nl/activiteiten

organisatieGemeenschap Emmanuel
locatieBezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl