Vandaag is woensdag 17 augustus  

categorie categorie Reis
reis
De Tiltenberg
(Tiltenberg)

De Tiltenberg

Website E-mail

Vormingscentrum van het Bisdom van Haarlem-Amsterdam

De Tiltenberg
Zilkerduinweg 375
2114 AM  Vogelenzang

(0252) 345 345

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 28 juli t/m woensdag 3 augustus    Evangelie van 2022-07-28
 titelPriestervakantie Oostenrijk
beschrijving

Priesters zijn van harte uitgenodigd om in de zomer van 2022 mee te gaan op de priestervakantie die ieder jaar vanuit Het Grootseminarie wordt georganiseerd. De bestemming wordt deze keer Lermoos in Oostenrijk. U verblijft in het viersterren hotel Edelweiss, vlak bij de bekende berg de Zugspitze!

U krijgt een eigen kamer met douche en toilet in combinatie met halfpension aangeboden. ’s Ochtends is er om 7.30 uur een gezamenlijke Eucharistieviering met lauden in de schitterende dorpskerk, die vanaf het hotel wandelend in 10 minuten is te bereiken. Na de H. Mis kunt u in uw hotel genieten van een wel zeer uitgebreid ontbijtbuffet, warm en koud. ’s Avonds kunt u om 19.00 uur in het hotel aan de vespers deelnemen. Aansluitend is de gezamenlijke avondmaaltijd.

De reis is uitdrukkelijk opgezet als vakantie en niet als retraite. Gedurende de week zijn er uitstapjes voor de hele groep. Het staat u echter volledig vrij elke dag op uw eigen wijze in te vullen. Er is keuze genoeg. Houdt u van cultuur, dan ligt Innsbruck niet ver weg. Bent u sportief aangelegd, dan zijn er prachtige bergwandelingen te maken. Wilt u heerlijk ontspannen, dan biedt het hotel een binnen- en buitenzwembad en sauna. Badjassen en handdoeken worden u gratis ter beschikking gesteld. Ook een fitnessruimte ontbreekt niet in het hotel.

Zoals gebruikelijk adviseren we om met elkaar in auto’s af te reizen naar Lermoos. Te zijner tijd ontvangt u de lijst met deelnemers inclusief contactgegevens zodat u een en ander onderling kunt afstemmen. De afstand vanaf Amsterdam naar Lermoos is ongeveer 850 kilometer. Op de donderdagavond van 28 juli wordt u verwacht voor het eerste gezamenlijke diner. U kunt gratis parkeren bij het hotel. Het hotelpersoneel helpt u graag met uw bagage. Woensdagochtend 3 augustus na het ontbijt is het vertrek.

De priestervakantie kunnen we u aanbieden voor de prijs van slechts € 650. De reissom is exclusief vervoer. Opgave is mogelijk tot 28 mei 2022 per e-mail via pklaver@willibrordseminarie.nl , met vermelding van uw adresgegevens en telefoonnummer. Mocht u een voedselallergie hebben, wilt u dit dan ook doorgeven bij aanmelding? Wacht niet te lang met aanmelden, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Contactpersoon is de heer P. Klaver, bereikbaar via telnr. 072-505 1073. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u tijdens kantooruren contact met hem opnemen.

Hotel Edelweis
Familie Gerber GmbH & Co KG
Danielstrasse 7 | A - 6631 Lermoos
Tiroler Zugspitzarena | Austria
Tel.: +43(0)5673-2214

info

Dhr. P. Klaver
(072) 505 1073
pklaver@willibrordseminarie.nl
www.willibrordseminarie.nl

organisatieDe Tiltenberg
locatieHotel Edelweiss, Danielstrasse 7
plaatsLermoos
doelgroepPriesters en religieuzen Priesters en religieuzen
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl