Vandaag is donderdag 2 december  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 31 oktober    Evangelie van 2021-10-31
begintijd10:00 uur
 titelJubileum Jeroen Felix 25 jaar rector cantus
beschrijving

Eind augustus 2021 was het vijfentwintig jaar geleden dat Jeroen Felix werd benoemd tot Rector Cantus van de Sint-Janskathedraal. Hij volgde Pieter van Moergastel op die eerder dat jaar was overleden.

Met verve nam Jeroen de leiding van de schola ter hand. Jaren van trouwe inzet en betrokkenheid bij de liturgie ten dienste van parochie en bisdom. Daarnaast is hij sinds zijn aantreden betrokken bij de opleiding van de jeugd en is hij ook op diocesaanniveau actief voor de kerkmuziek.

Het kerkbestuur wil op zondag 31 oktober stilstaan bij dit jubileum. We doen dat tijdens de Hoogmis van 10.00 uur. U allen bent van harte welkom dit bijzondere jubileum met Jeroen mee te vieren.

info

www.mariajohannes.nl

locatieSint-Janskathedraal, Torenstraat 16
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl