Vandaag is woensdag 17 augustus  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 16 oktober    Evangelie van 2022-10-16
begintijd08:00 uur
 titelH.Gerardus Majellatocht (Welten - Wittem)
beschrijving

Ook de wandeling vanuit Welten (Heerlen) naar Wittem op de ochtend van het jaarlijkse Gerardusfeest is een traditie geworden.

Deze Gerarduswandeling starten we in St.-Martinuskerk in Heerlen-Welten om 8.00 uur met een pelgrimsgebed. Via landwegen en voetpaadjes gaat de 13 km lange wandeling door het heuvellandschap via Ubachsberg, Eyserheide en Cartils naar Klooster Wittem. Aankomst in Wittem tegen 11.30 uur, waar u kunt aansluiten bij de eucharistieviering van 12.15 uur. 

U kunt terug met de lijnbus (lijn 47 - bij Parkstad Stadion overstappen op lijn 1 of 44).

Deelname is gratis.

info

nan.paffen@kloosterwittem.nl

www.spvlimburg.nl/-Agenda-

locatieSt.-Martinuskerk Welten, Weltertuijnstraat 49
plaatsWelten (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl