Vandaag is dinsdag 28 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 22 mei    Evangelie van 2022-05-22
begintijd09:30 uur
eindtijd15:00 uur
 titelNetwerkbijeenkomst Bisdom Haarlem-Amsterdam
beschrijving

Hoe doen anderen het (na)vormsel-, tiener- en jongerenwerk binnen of buiten een familiezondag? De netwerkbijeenkomsten zijn bedoeld om te leren en sparren met anderen om het jongerenwerk te verbeteren. In de editie op zondag 22 mei willen we in het bijzonder aandacht besteden aan de familiezondagen, die in het bisdom steeds meer een plek krijgen in verschillende regio’s.

In de ochtend schuif je aan bij de familiezondag van Haarlem. Een drie uur durend programma met Mis, catechese per leeftijdsgroep en een potluck lunch. Neem je ook iets mee?

Om 12.30 uur starten we ons eigen inhoudelijke gedeelte met Marleen en Jeroen van het gezinspastoraat. Zij vertellen kort over de visie achter de familiezondagen, maar je gaat vooral met elkaar in gesprek hoe je de catechese en groepsbinding onder jongeren kunnen versterken.

Bij veel mensen leeft de vraag hoe houden we de tieners na het vormsel betrokken. Mooi dat er wensen zijn voor een navormseltraject. Dit kan binnen of buiten de familiezondag plek krijgen, maar welk materiaal gebruik je? Resurrexit biedt verschillend materiaal, daar gaan we gezamenlijk naar kijken.

info

www.jongekerk.nl/nieuwsberichten/missionary-school/netwerkbijeenkomst-22-mei

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatie
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl