Vandaag is dinsdag 28 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 3 t/m zondag 5 juni    Evangelie van 2022-06-03
begintijd18:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelPinksterweekend met Jacques Philippe
beschrijving

Het Pinksterweekend 3 t/m 5 juni 2022 zal priester Jacques Philippe opnieuw naar België komen. Hij is gekend om zijn vele boeken, o.a. De innerlijke rust, De innerlijke vrijheid, Op golven van liefde en vertrouwen, In de school van de Heilige Geest, ... en zoveel meer.

Dit weekend is in het Frans maar zal simultaan vertaald worden naar het Nederlands.  Het gaat door van vrijdagavond 18.00 uur tot zondagnamiddag 17.00 uur.

info

thy.beatitudes@gmail.com
www.thy-beatitudes.com

locatieRue du Fourneau 10
plaatsThy-le-Château (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl