Vandaag is zaterdag 25 juni
Onbevlekt Hart van Maria
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdinsdag 31 mei    Evangelie van 2022-05-31
(Maria bezoekt haar nicht Elisabet)
begintijd18:00 uur
 titelAlpha Experience - Renkum
beschrijving

Wil je Alpha een keer van dichtbij meemaken? Dan ben je van harte welkom op deze Alpha Experience in Haarlem! Tijdens een Alpha Experience maak je een van de Alpha-bijeenkomsten mee.

Je schuift aan bij een heerlijke maaltijd. Vervolgens kijk je een aflevering van de Alpha Film Series. Daarna ga je in een kleine groep uit elkaar om over het onderwerp door te praten. De perfecte kans om te ontdekken wat Alpha is en kan betekenen voor jouw parochie! Er zijn wereldwijd en in Nederland al veel ervaringen met Alpha opgedaan. Zo wordt Alpha in Nederland elk jaar door honderden kerken gegeven. Inmiddels hebben ruim 325.000 deelnemers een Alpha gevolgd. Wereldwijd zijn dat er miljoenen!

Wil jij meer weten over Alpha? Of ben je al van plan om een Alpha te geven? Meld je dan hieronder aan. Je ontvangt binnenkort een e-mail van ons met meer informatie over de Alpha Experience.

info

frank@alphanederland.org
alphanederland.org/agenda/alpha-experience-renkum-bisdom-utrecht

locatieDorpsstraat 1
plaatsRenkum (Gelderland)
postcode68
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl