Vandaag is dinsdag 28 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Mothers Prayers

Mothers Prayers

Website

Mothers Prayers of Biddende Moeders zijn moeders die regelmatig bij elkaar komen om voor hun (klein-)kinderen te bidden.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 30 juni    Evangelie van 2022-06-30
begintijd10:00 uur
eindtijd12:30 uur
 titelPresentatie Biddende Moeders
beschrijving

Biddende moeders is een gebedsinitiatief van moeders die bidden voor hun (klein)kinderen. In het Bisdom Breda zijn vijf groepjes van moeders die wekelijks of tweewekelijks samenkomen om te bidden voor hun kinderen. Binnenkort zijn er twee bijeenkomsten van Biddende Moeders in het Bisdom Breda:

Op 30 juni 2022 wordt een presentatie over dit gebedsinitiatief gegeven aan (groot)moeders in Middelburg die dit project nog niet kennen. Deze presentatiedag wordt van 10.00 tot 12.30 uur gehouden in de Heilige Maria Kerk, Lombardstraat 1 in Middelburg. Als u interesse heeft kunt u het formulier op de website invullen.

Programma
10.00 uur - Ontvangst met koffie en thee
10.30 uur - Ervaringen met Biddende Moeders
11.00 uur - DVD over het ontstaan van dit gebedsinitiatief
11.30 uur - Gebedsuur voor de (klein)kinderen

info

sintfranciscuscentrum.nl/gezinspastoraat/presentatiedag-diocesane-dag-van-biddende-moeders

organisatieMothers Prayers
locatieHeilige Maria Kerk, Lombardstraat 1
plaatsMiddelburg (Zeeland)
postcode43
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl