Vandaag is donderdag 22 februari  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Mothers Prayers

Mothers Prayers

Website

Mothers Prayers of Biddende Moeders zijn moeders die regelmatig bij elkaar komen om voor hun (klein-)kinderen te bidden.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 25 t/m zondag 27 november 2022    Evangelie van 2022-11-25
begintijd18:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelRetraite Biddende Moeders
beschrijving

De landelijke open dag van en voor Biddende Moeders / Mothers Prayers houden we dit jaar in Bezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15 te Helvoirt op zaterdag 26 november 2022 met als thema: Vraag om bescherming.

De dag begint om 10.30 uur en eindigt met een H. Mis om 15.00 uur  

Voor de landelijke open dag hoeft u zich niet op te geven. Hartelijk Welkom!

Retraite: “We zijn vol van Hoop”
De dagen en uren rondom de landelijke dag kunt u meedoen met de retraite. 

De retraite begint op vrijdag 25 november in de namiddag en eindigt zondagmiddag om 15.00 uur. Het is dan ook het eerste adventsweekend, tijd van verdieping en stil worden en groeien in Overgave aan God. Kom even tot rust en leg je zorgen bij de Heer! 

De kosten bedragen 150 euro per persoon (2 nachten logies en volledige verzorging op een prachtige plek) Adres: Het RKI Bezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15 5268 CG Helvoirt. Kijk op www.emmausbezinningscentrum.nl .  

We verblijven in de mooie Gabrielvleugel. Wilt u zich zo spoedig mogelijk opgeven?

info

(038) 337 48 64
mothersprayers_nl@hotmail.com

organisatieMothers Prayers
locatieBezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl