Vandaag is donderdag 9 februari  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Gemeenschap Emmanuel
(Emmanuel)

Gemeenschap Emmanuel

Website E-mail

De Gemeenschap Emmanuel
is een katholieke Gemeenschap
waarin alle levensstaten
vertegenwoordigd zijn
(gehuwden, ongehuwden,
mannelijke en vrouwelijke
toegewijden in het celibaat)
en kent een spiritualiteit
van aanbidding, compassie
en evangelisatie.

Nederland
info@emmanuelnederland.nl
www.emmanuelnederland.nl

België
info@emmanuelvlaanderen.be
www.emmanuelvlaanderen.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 21 januari    Evangelie van 2023-01-21
begintijd09:30 uur
eindtijd17:00 uur
 titelFidesco ontmoetingsdag
beschrijving

Eén of twee jaar ontwikkelingswerk geeft echte levensvreugde

De katholieke missieorganisatie Fidesco Nederland organiseert zaterdag 21 januari 2023 (vanaf 9.30 uur) een informatiedag. Denk jij er wel eens over na om jouw professionele kennis en kunde te delen met mensen in ontwikkelingsgebieden, meld je dan aan.

Op deze dag heb jij de kans om meer te weten te komen over Fidesco’s werkwijze. Ook mensen die niet direct naar het buitenland willen, maar wel geïnteresseerd zijn, zijn welkom. Via interessante lezingen hoor je waarom dit werk wel of niet voor jou geschikt zou zijn. Ook oud-vrijwilligers vertellen over hun werkervaringen. Geef je zelf wel even vooraf op als je wilt komen. Dat kan via e-mail info@fidesco.nl of telefoon 0852-731732.

Fidesco werft, traint en stuurt mensen uit met professionele expertise (ouder dan 21 jaar) naar projecten van de lokale katholieke kerk. Zij beogen een of twee jaar lang hun kennis en know-how over te dragen en delen hun leven met de mensen ter plekke. De meeste vrijwilligers werken in de volgende sectoren: medisch, onderwijs, maatschappelijk werk, landbouw en techniek, maar voor elk beroep heeft Fidesco een geschikte plek. Als tegenprestatie voor hun inzet betaalt Fidesco hun vliegreizen, verzekeringen en een kleine, maandelijkse vergoeding waar de vrijwilligers van rond kunnen komen.

info

(0852) 731 732
info@fidesco.nl
www.fidesco.nl

organisatieGemeenschap Emmanuel
locatieRooseveltlaan 2
plaatsVoorhout (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl