Vandaag is donderdag 9 februari  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneervrijdag 10 t/m zondag 12 februari    Evangelie van 2023-02-10
 titelRachels Vineyard: Hulp aan vrouwen na abortus
beschrijving

Rachel’s Vineyard organiseert genezingsweekenden voor vrouwen die een abortus willen verwerken. In 2023 staat gepland:

  • 10 t/m 12 februari 2023

De Rachel’s Vineyard retraites beginnen op vrijdagavond en eindigen op zondag aan het einde van de middag. Je wordt uitgenodigd om het hele weekend aanwezig te zijn. Alle maaltijden zijn verzorgd en u heeft de beschikking over een privé slaapkamer.

Deelnemers
Rachel’s Vineyard weekends hebben meestal rond de 6 à 8 deelnemers per weekend. Per weekend kan dit variëren. De groep zal een kleine, intieme omvang behouden zodat iedere deelnemer tijd heeft tijdens de oefening te delen en deze gezamenlijk te verwerken. Er is ook een team van ongeveer vier retraiteteamleden die het weekend zullen begeleiden. Zij zijn er om de oefeningen te begeleiden, de maaltijden te serveren en zorg te dragen voor specifieke noden van de deelnemers.

Begeleiding
Elk weekend wordt begeleid door een groep mensen die getraind zijn in het Rachel’s Vineyard verwerkingsproces. Het team bevat o.a. een getrainde counselor, vrouwen die een abortus hebben ondergaan, en een priester. De vrijwilligers die u ondersteunen zijn liefhebbend en niet-veroordelend.

Zij geven hun tijd vrijwillig, omdat zij begrijpen hoe belangrijk genezing en herstel is bij de pijn die met een abortus samengaat. Het zijn competente en zorgzame personen die u accepteren, ongeacht waar u zich in het verwerkingsproces bevindt. Zij zullen u helpen een dieper niveau van genezing te bereiken.

info

rachelsvineyardnederland.com

locatie
plaatsonbekend
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl