Vandaag is dinsdag 5 december  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 17 december 2022    Evangelie van 2022-12-17
 titelHoor je Mij? Roepingenkring Nijmegen
beschrijving

Wat is Gods plan met jouw leven?

Tijd en ruimte om hierover na te denken, je gedachten te bespreken, je te spiegelen aan anderen, en ervoor te bidden. Dit is wat de roepingenkring wil bieden.

Zr. Guerric – trappistin, pater Jos Geelen – kanunnik en priester Juan van Eijk – kapelaan, vertellen over hun leven en gaan met jullie in gesprek over het onderscheiden van Gods plan. We eten samen, we bidden vespers en houden aanbidding.

Details

  • De roepingenkring wordt drie maal per jaar gehouden.
  • Voor mannen en vrouwen van 16 t/m 30 jaar
  • Ruimte: Erasmuslaan 9A, Nijmegen
  • 17 december
  • Aanmelden: zustercatharina@gmail.com (zuster Catharina is Dominicanes, en cöordinator van het roepingenproject Hoor je Mij?, waar de roepingenkring onderdeel van is.)

info

zustercatharina@gmail.com

locatieErasmuslaan 9a
plaatsNijmegen (Gelderland)
postcode65
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl