Vandaag is dinsdag 5 december  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 16 maart    Evangelie van 2023-03-16
begintijd13:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelThema-middag familiepastoraat
beschrijving

We nodigen u uit voor een studiemiddag waarin dr. Bill Banning ons meeneemt in het vertellen en eigentijds bespreken van geloofsverhalen. Het verhaal van Zacheüs, of het waarom van een ronddraaiend wierookvat worden een hulp om het leven hier en nu te integreren. Het gaat om Bijbelverhalen, maar ook over rituelen en symbolen.

De studiemiddag vindt plaats op donderdag 16 maart in Drunen In het zaaltje links van de Sint Lambertuskerk, Raadhuisplein 2 5151 JH Drunen.

Inloop vanaf 13.00 uur. Om 13.15 uur start het programma met een uitleg van Bill Banning. Daarna volgen twee rondes waarin we zelf oefenen met het bespreken van een geloofsverhaal. Na een terugkoppeling sluiten we om 16.00 uur af.

info

aanmelding@bisdomdenbosch.nl
www.bisdomdenbosch.nl/kalender

organisatieBisdom Den Bosch
locatieSint Lambertuskerk, Raadhuisplein 2
plaatsDrunen (Noord-Brabant)
postcode51
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl