Vandaag is donderdag 29 februari  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 11 februari 2023    Evangelie van 2023-02-11
begintijd10:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelInspiratiedag:
beschrijving

Op zaterdag 11 februari 2023 is er een landelijke inspiratiedag voor mensen die zich inzetten op gebied van diaconie en caritas. Speciaal voor alle bevlogen harde werkers, die altijd in de weer zijn voor de medemens. Gun jezelf tijd om even met elkaar bij te tanken! Deelname is gratis.

Het thema van de dag is ‘Kom naar de laadpaal van de ziel en geef thuis’ en zal plaatsvinden te Hilversum in het gebouw waar ook de KRO-NCRV gehuisvest is. Er is een gevarieerd programma samengesteld met een inleiding door Erik Borgman, verschillende workshops met good practices, de uitreiking van Kans Inspiratieprijs en een korte viering.

Deze dag is bedoeld voor mensen die zich vanuit diaconale overwegingen inzetten voor hun medemens, bijvoorbeeld door het opzetten van initiatieven. Kansfonds, Actioma, Huis van Dominicus en KRO-NCRV organiseren een bijzondere dag om een nieuwe generatie te inspireren en met elkaar te laten kennismaken. Zo houden we samen het katholiek sociaal denken én handelen levend.

Details

wat: Landelijke inspiratiedag voor diaconale initiatiefnemers
thema: Kom naar de laadpaal van de ziel en geef thuis
datum: zaterdag 11 februari 2023
tijd: van 10.00 tot 15.00 uur
locatie: M-gebouw, ’s-Gravelandseweg 80, 1217 EW Hilversum
aanmelden: via de website van Kansfonds
uiterlijk op maandag 30 januari 2023
entree: gratis

info

www.kansfonds.nl/artikelen/kom-jij-ook-naar-de-landelijke-inspiratiedag-voor-diaconale-initiatiefnemers

locatieM-Mediagebouw, ’s-Gravelandseweg 80
plaatsHilversum (Noord-Holland)
postcode12
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl