Vandaag is vrijdag 14 juni  

categorie categorie Televisie en radio
tv
wanneerdonderdag 6 april 2023    Evangelie van 2023-04-06
(Witte Donderdag)
begintijd20:30 uur
 titelThe Passion vanuit Harlingen
beschrijving

Het televisiespektakel ‘The Passion’ wordt dit jaar uitgezonden op Witte Donderdag, 6 april, om 20.30 uur op NPO 1. Vanuit Harlingen in Friesland wordt het lijdensverhaal van Jezus verteld en gezongen, met o.a. Sinan Eroglu (Jezus), Marlijn Weerdenburg (Maria), Buddy Vedder (Judas) en Ferdi Stofmeel (Petrus).

Hemelvaartsdag
Op Hemelvaartsdag (18 mei) is er vanuit de Friese steden Bolsward en Sneek een tweede uitzending, ‘The Passion Hemelvaart’, waarbij de verrijzenis en hemelvaart van de Heer centraal staan.

info

www.thepassion.nl

locatieNPO1
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl