Vandaag is donderdag 29 februari  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzaterdag 1 t/m vrijdag 7 april 2023    Evangelie van 2023-04-01
 titelMuseumweek
beschrijving

In de Museumweek, van 1 t/m 7 april, heb je de keuze uit ruim 500 bijzondere activiteiten in musea in het hele land. Wat wil jij zien? Plan nu jouw week en kijk van wie jij een Museumkaart kunt lenen. Want alléén in de Museumweek mag jij met de Museumkaart van een ander naar het museum. Dat maakt een museumbezoek nog leuker en aantrekkelijker.

Leen een kaart!
Voor één week hoeven musea niet te controleren of de Museumkaart ook echt van degene is die hem laat zien. De kaart die je leent moet wél de echte kaart zijn. Een kopie of een foto op de telefoon geldt niet in de musea. Per kaart kan één bezoeker naar binnen.

info

www.museum.nl

locatie
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl