Vandaag is vrijdag 19 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Nederlandse Provincie Karmelieten
(Karmel)

Nederlandse Provincie Karmelieten

Website E-mail

Postbus 297
7606 AG Almelo

(0546) 53 64 20

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 4 mei    Evangelie van 2024-05-04
(Nationale dodenherdenking)
begintijd10:30 uur
eindtijd15:30 uur
 titelkennismakingsdag Karmel
beschrijving

Geraakt? God kan je raken en je heel persoonlijk aanspreken. Geraakt worden is een bijzondere gebeurtenis in je leven, die je kan overkomen in ervaringen van liefde, schoonheid of in een crisissituatie.

Het kan ook zijn dat het geraakt worden niet zo ineens gebeurt. Het kan geleidelijk tot je doordringen dat er meer is tussen hemel en aarde. Op de een of andere manier werkt of rommelt er iets in je, waar je geen raad mee weet. Maar het laat je niet los, je wilt er meer mee. Je denkt soms aan een religieuze levensweg.

De Karmelgemeenschappen bieden een gevarieerd programma van bezinning en vorming in de  Centra van spiritualiteit.

In de Karmel van Boxmeer is het landelijk vorminghuis gevestigd voor mensen die thuis willen raken in de karmelitaanse leefwijze.

info

Als de Karmel je trekt, dan ben je van harte welkom op de kennismakingsdag op zaterdag 4 mei 2024 van 10.30-15.30 uur in het Karmelklooster, Steenstraat 39 te Boxmeer.

Opgave kennismakingsdag bij: Hettie Berflo of Minie Pasop: vormingshuis@karmel.nl of tel.: 0485-562154/562155.

www.karmel.nl/kennismaking-2/

organisatieNederlandse Provincie Karmelieten
locatiesteenstraat 39
plaatsBoxmeer (Noord-Brabant)
postcode58
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl