Vandaag is dinsdag 21 mei  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 6 april    Evangelie van 2024-04-06
 titelPower of Fire JBDB
beschrijving

Ook in 2024 vindt er weer een Power of Fire dag plaats, dé vormelingendag van het Bisdom Den Bosch! De Power of Fire dag wordt gehouden op zaterdag 6 april 2024.

Power of Fire... een dag vol vuur! Op zaterdag 6 april komen vormelingen uit ons bisdom samen om een dag rondom het vuur van de Heilige Geest (verder) te ontdekken. En jij mag daar als jongere bij zijn! We kunnen namelijk alle hulp gebruiken met als grootste doel de vormelingen te laten zien dat de kerk jong, levendig en vol vuur is. Hoe kunnen we dat nu beter doen dan deze dag samen met jongeren tot een geweldige dag te maken voor de vormelingen. Bovendien is het harstikke gezellig om met andere (gelovige) jongeren deze dag mede mogelijk te maken.

info

jongeren@bisdomdenbosch.nl
www.jbdb.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatie
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl