Vandaag is maandag 20 mei
2e Pinksterdag
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 13 april    Evangelie van 2024-04-13
begintijd19:00 uur
 titelPaasgala Jong Bisdom Haarlem-Amsterdam
beschrijving

Kom vier Pasen met de jongeren van het bisdom! Op 13 april staan we in onze mooiste jurken en pakken klaar om jou te ontvangen voor het feest der feesten. Pasen is bij uitstek het feest van de christenen, want Jezus heeft de dood overwonnen! De weg naar de Hemel is geopend, want Hij is voor onze zonden gestorven. Na 40 dagen vasten en versobering, kunnen we met Pasen weer uitbundig het leven en de overwinning vieren. Ben jij er bij?

Gala
In de mooie crypte onder de kerk van Hoofddorp zal het tweede paasgala plaatsvinden. Trek je mooiste jurk of pak aan en geniet van een avondje feest vieren. Natuurlijk gaat er ook gedanst worden. David en Sanne zullen je de basis van het stijldansen leren en daarna kun je los gaan op de dansvloer. Classic ballroomdancing of een uitgaansdansje, leef je uit.

Voor wie wil is het mogelijk om aan te sluiten bij de reguliere zaterdagavondmis in de Joannes de Doperkerk om 19 uur ’s avonds. Na de H. Mis wat natuurlijk al een waar feest is, beweeg je je naar de crypte onder de kerk voor een hapje en een drankje. Ontmoet je vrienden, klets bij en ga op de foto.

Praktisch

  • Wanneer: zaterdagavond 13 april
  • Hoe laat: 19 uur H. Mis (facultatief)
    20.00/20.15 uur Feest
  • Waar: Kruisweg 1071, Hoofddorp
  • Wie: 18+
  • Entree: €17,50

info

Carolien Hoogenboom
choogenboom@bisdomhaarlem-amsterdam.nl
www.jongekerk.nl/nieuwsberichten/jongeren/paasgala-13-april

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieH. Joannes de Doperkerk, Kruisweg 1071
plaatsHoofddorp (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl