Vandaag is vrijdag 14 juni  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneervrijdag 24 november 2023    Evangelie van 2023-11-24
begintijd19:00 uur
 titelGetuigenis Marino Restrepo
beschrijving

Zaterdag 25 november is er een conferentie met Marino Restrepo als hoofdspreker op het heiligdom. Geboren in Colombia werkte hij in Hollywood als acteur en muzikant. Bij een bezoek aan zijn geboortedorp werd hij ontvoerd door rebellen. Dit veranderde voor altijd zijn leven. Luister naar zijn verhaal en terugkeer tot het geloof.

Vrijdagavond 24 november vanaf 19.00 uur komt hij zijn getuigenis al doen voor de seminaristen. Ook jongeren kunnen zich hierbij aansluiten. Deze avond is gratis, maar een donatie is natuurlijk welkom.

info

info@olvternood.nl
www.olvternood.nl

locatieDiocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl