Vandaag is vrijdag 14 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 26 november 2023    Evangelie van 2023-11-26
(Christus Koning)
begintijd17:00 uur
 titelDies studentenkerk Maranatha met de Nuntius
beschrijving

Welkom bij de plechtige Heilige Mis ter gelegenheid van de 96e Dies Natalis van de Universiteit van Tilburg en het jaarlijkse parochiefeest van Studentenkerk Maranatha, voorgezeten door Zijne Genade Paul Tschang In-Nam, apostolisch nuntius van paus Franciscus in Nederland.

--------------

Welcome to the solemn Holy Mass in occasion of Tilburg University’s 96th Dies Natalis and studentenkerk maranatha’s annual Parish feast, presided over by His Grace Paul Tschang In-Nam, Apostolic Nuncio of Pope Francis in the Netherlands.

info

www.chaplain.nl

locatieStudentenkerk Maranatha, Professor Cobbenhagenlaan 19
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl