Vandaag is zondag 25 februari  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 3 december 2023    Evangelie van 2023-12-03
(1e zondag vd Advent - Levavi)
begintijd12:30 uur
eindtijd15:30 uur
 titelYouth Community
beschrijving

Zondag 3 december is er voor alle jongeren een Youth Community van Jong Bisdom Breda in de kathedraal in Breda.

De bedoeling is om één keer per maand een jongerenmiddag te houden in Breda,” zo verklapt pater Gilbert alvast. “Elke eerste zondag komen we samen in de kathedraal voor een middag met gezelligheid, samen eten, verdieping en aanbidding. We sluiten de middag af met een eucharistieviering met praisemuziek.” Tijdens de middagen is er ook gelegenheid voor een persoonlijk gesprek met een priester. Volgens de jongerencoördinator zijn de plannen voor het jongerenwerk volop in beweging. “Er gaat veel gebeuren en dat mag feestelijk beginnen.”

Gedurende het jaar zullen er in het bisdom en in het land een aantal evenementen en feesten plaatsvinden. Ook de jongerengroepen in het bisdom hebben zijn aandacht. Op de themapagina voor jeugd en jongeren worden de plannen stap voor stap verder ontvouwd.

Aanmelden via de website

info

www.bisdombreda.nl/agenda/feestelijke-startbijeenkomst-jong-bisdom-breda

organisatieBisdom Breda
locatieSint-Antoniuskathedraal, Sint Janstraat 8
plaatsBreda (Noord-Brabant)
postcode48
bisdomBreda
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl