Vandaag is woensdag 21 februari  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerdinsdag 12 december 2023    Evangelie van 2023-12-12
begintijd16:00 uur
eindtijd19:30 uur
 titelStem voor mensen zonder stem
beschrijving

Op dinsdag 12 december 2023 van 16.00 tot 19.30 uur organiseert Dominicanen024 een activiteitcombinatie van een Lezing, Vesper en eten.

Op 10 december 1958 ontving de Belgische pater dominicaan Dominique Pire de Nobelprijs voor de Vrede. Hij studeerde in Leuven politicologie en sociale wetenschappen. Daarna deed hij sociaal werk onder kansarme gezinnen. Zijn motto was Stem voor mensen zonder stem.

Hij was promotor van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens - hij zag daarin een taal voor iedereen, gelovig en ongelovig. Dat motto nodigt ook ons uit vandaag de dag.

Lekendominicaan Dorry de Beijer heeft zich verdiept in zijn leven en zal daarvan getuigenis geven.

Kom ook samen studeren, praten, bidden en eten!

Aanmelden vóór 5 december via dominicanen024@gmail.com

info

dominicanen024@gmail.com

locatieDagkapel Dominicuskerk, Professor Molkenboerstraat 7, ingang Groenewoudseweg
plaatsNijmegen (Gelderland)
postcode65
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl