Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 24 februari    Evangelie van 2024-02-24
 titelAlpha-informatiedag
beschrijving

Bisdom Breda houdt op de zaterdagen 17 en 24 februari 2024 informatiedagen over Alpha. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die meewerkt aan een Alphacursus, erover nadenkt dit te gaan doen of daar meer over wil weten.

De informatiedagen worden op twee lokaties in het bisdom aangeboden. Het programma is voor beide dagen hetzelfde. Hiermee hoopt de organisatie dat het voor iedereen eenvoudiger is om deel te nemen. Het programma wordt aangeboden inclusief lunch.

Tijdens de bijeenkomsten worden er ervaringen met Alpha gedeeld en worden veelvoorkomende uitdagingen besproken. Ook komt aan de orde wat een geloofsgemeenschap kan doen na een Alphacursus. Het precieze programma wordt later bekend gemaakt. Inschrijven is al mogelijk.

  • 17 februari 2024 in ‘De Pelgrim’ in Oudenbosch
  • 24 februari 2024 in het pastoraal centrum bij de Emmauskerk in Terneuzen

info

www.bisdombreda.nl/agenda/alpha-informatiedag-in-oudenbosch

organisatieBisdom Breda
locatiePastoraal centrum, Emmauskerk, Alberdingk Thijmstraat 2
plaatsTerneuzen (Zeeland)
postcode45
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl