Vandaag is zondag 14 april
Heilige Lidwina
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 7 maart    Evangelie van 2024-03-07
begintijd10:00 uur
eindtijd15:30 uur
 titelOntmoetingsdag partnerverlies
beschrijving

De diocesane werkgroep Partnerverlies van het Bisdom Groningen-Leeuwarden organiseert elk half jaar in een andere regio een Ontmoetingsdag voor mensen, die hun partner door de dood hebben verloren. De ontmoetingsdag is dit voorjaar op DONDERDAG 7 maart 2024 van 10-15.30 uur in de Boerderijherberg Lavandula te Marknesse (adres: Uiterdijkenweg 45, 8316 RR)

Het ontmoeten van elkaar staat deze dag voorop, omdat gesprek met mensen die een soortgelijke ervaring hebben heel waardevol en helend kan zijn.

Pastoraal werker Wiebe Mulder, voorzitter van de werkgroep, vertelt iets over het omgaan met verlies en rouw, ook in het perspectief van het geloof. Hij zal ook stilstaan bij de plaats die God daarbij inneemt. De dag wordt afgesloten met een korte gebedsviering.

Voor koffie/thee en een lunch is gezorgd. We verwachten van u een bijdrage in de kosten van € 12,00. Desgewenst kunt u iemand uit uw omgeving meenemen.

Tot 28 februari 2024 kunt u zich opgeven bij:

Bisdom Groningen-Leeuwarden
Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG Groningen

info

l.winter@bisdomgl.nl
www.bisdomgl.nl/evenementen/ontmoetingsdag-in-marknesse-voor-mensen-die-hun-partner-verloren-hebben

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieBoerderijherberg Lavandula, Uiterdijkenweg 45
plaatsMarknesse
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl