Vandaag is zaterdag 18 mei  

categorie categorie kamp
kamp
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 26 t/m zondag 28 april    Evangelie van 2024-04-26
 titelTienerweekend Bisdom Roermond
beschrijving

Laat jij je (ver)leiden?

Laten we ons niet allemaal wel eens verleiden? Wie kent die reclame niet van die heerlijke hamburgen van McDonalds, die TikTok-advertentie over die leuke broek die dé mode van dit jaar is en een echte must-have. Iedereen kent het wel. Maar durf jij je ook te laten (ver)leiden door Jezus? Dur jij Hem te volgen?

Samen gaan we dit weekend op weg om te ervaren welke Bijbelverhalen ons meer kunnen vertellen over (ver)leiden en hoe we er in het dagelijks leven mee om kunnen gaan. Uiteraard zal er tijdens het weekend ook genoeg tijd zijn om gezellig te chillen en sport&spel ontbreekt natuurlijk ook niet.

Ga de uitdaging aan en meld je aan!

info

t_frins@hotmail.com

organisatieBisdom Roermond
locatieBuitencentrum de Spar, Roggelseweg 55
plaatsHaelen (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl