Vandaag is maandag 15 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 2 maart    Evangelie van 2024-03-02
 titelRondetafelbijeenkomst over de synode
beschrijving

Op zaterdag 2 maart 2024 is er voor belangstellenden en genodigden een landelijke rondetafelbijeenkomst over de synode in het Sint-Janscentrum in Den Bosch. Het Netwerk Katholieke Vrouwen (NKV) organiseert dit samen met de andere partners van het synodeproject ‘Luisterend op weg’.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar: info@luisterendopweg.nl , onder vermelding van ‘rondetafel NKV’. Je ontvangt dan een uitnodiging.

info

info@luisterendopweg.nl

locatieSint-Janscentrum, Papenhulst 4
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl