Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie gebed
gebed
Kerk in Nood (ACN Nederland)
(Kerk in Nood)

Kerk in Nood (ACN Nederland)

Website E-mail

Kerk in Nood ondersteunt christenen over de hele wereld waar zij worden vervolgd of onderdrukt of waar zij in pastorale nood zijn.

Peperstraat 11-13
5211 KM  's-Hertogenbosch
(073) 613 08 20
info@kerkinnood.nl
www.kerkinnood.nl

Abdij van Park 5
B-3001 Leuven
016/39 50 50
info@kerkinnood.be
www.kerkinnood.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 23 februari    Evangelie van 2024-02-23
begintijd19:00 uur
eindtijd21:00 uur
 titelAvond van de Martelaren
beschrijving

Op vrijdagavond 23 februari is er weer een Avond van de Martelaren in de Sint Nicolaasbasiliek te Amsterdam.

Met bisschoppen en priesters die de Eucharistieviering voorgaan, prachtige muziek en indrukwekkende getuigenissen, is de Avond van de Martelaren één van de meest plechtige momenten om in Nederland de vervolgde christenen te gedenken. De avond is alleen niet compleet zonder uw gebed!

Bidt u mee voor broeder Godwin Eze uit Nigeria? Samen met twee andere Benedictijnen werd hij vorig jaar uit zijn klooster ontvoerd en door de jungle meegevoerd. Terwijl hij zijn medebroeders probeerde gerust te stellen en de moed erin hield, werd juist hij vermoord.

Zijn medebroeders werden gemarteld, maar overleefden het drama ternauwernood. Zo zijn er meer medechristenen die rekenen op uw gebed voor kracht en troost.

Kom ook op vrijdag 23 februari naar de Sint Nicolaasbasiliek in Amsterdam (tegenover Centraal Station) en bid vanaf 19.00 uur mee voor broeder Godwin en wie nog meer in 2023 zijn vermoord vanwege hun geloof in Christus.

info

www.kerkinnood.nl

organisatieKerk in Nood (ACN Nederland)
locatieSint Nicolaasbasiliek, Prins Hendrikkade 73
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl