Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie gebed
gebed
wanneerzaterdag 24 februari    Evangelie van 2024-02-24
begintijd09:30 uur
eindtijd16:30 uur
 titelGebedsdag voor Oekra├»ne
beschrijving

Al twee jaar duurt de verschrikkelijke oorlog die Rusland voert tegen Oekraïne. Er zijn veel slachtoffers gevallen, veel is verwoest, veel wordt geleden. Een einde is nog niet in zicht. Het is tijd om stil te staan bij deze tragedie.

Evenals vorig jaar zal op zaterdag, 24 februari in de Basiliek van Onze Lieve Vrouw een dag van gebed en solidariteit worden gehouden. De Oekraïners in ons midden zullen deze dag zelf verzorgen.

Vanaf de H. Mis en het rozenkransgebed (9.30 uur) tot 16.30 uur zal doorlopend de gelegenheid zijn om te bidden, een kaarsje op te steken, te spreken, te zingen en muziek te maken, elkaar te ontmoeten.

Iedereen is van harte welkom.

info

www.olv-sintpieter.nl

locatieBasiliek van Onze Lieve Vrouwe Sterre der Zee, Onze Lieve Vrouweplein 7
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl