Vandaag is zondag 14 april
Heilige Lidwina
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 29 juni    Evangelie van 2024-06-29
(Heilige Petrus en Paulus)
begintijd10:00 uur
eindtijd18:00 uur
 titelGezinsdag aan Zee
beschrijving

Op zaterdag 29 juni 2024 is de volgende Gezinsdag aan Zee gepland! Van harte welkom, en dat geldt ook heel bijzonder voor ouders die hun kinderen alleen opvoeden.

Zo vlak voor de start van de zomervakantie komen we elk jaar met gezinnen samen in de strandkerk van Cadzand-Bad in Zeeuws-Vlaanderen. Op een steenworp afstand van de zee maken we er een fijne dag van waarin we ons als gezinnen verdiepen in het geloof.

Voor ouders is er een interessante spreker terwijl de kinderen tot en met 18 jaar naar hun eigen programma gaan. Er is een eucharistieviering en de mogelijkheid om even in stilte te bidden bij het Allerheiligste.

In de middag gaan we lekker uitwaaien bij de zee en we sluiten of met een barbecue. Opgeven via de bisdomwebsite.

info

www.bisdombreda.nl/agenda/gezinsdag-aan-zee-2024

organisatieBisdom Breda
locatieCadzand-Bad
plaatsCadzand
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl