Vandaag is vrijdag 19 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 12 t/m zondag 14 juli    Evangelie van 2024-07-12
 titelRetraite aan Zee
beschrijving

Voor tieners (12-17) en jongeren (18+).

Op allerlei plaatsen in Bisdom Breda zijn tiener- en jongerengroepen van start gegaan. Dit schooljaar komen ze vaak samen om te bidden, gevormd te worden en zo samen te groeien in hun liefde voor Christus. Aan het eind van het schooljaar sluiten we dit af met een weekend aan zee.

In de kerk van Burgh-Haamstede zijn zij van harte welkom. Een werkgroep van jongeren onder leiding van Pater Gilbert Razon zal het programma samenstellen. Opgeven kan al door het formulier onderaan de webpagina in te vullen.

info

www.bisdombreda.nl/agenda/jongerenretraite-aan-zee

organisatieBisdom Breda
locatieOnze Lieve Vrouwe op Zee, Serooskerkseweg 2
plaatsBurgh-Haamstede (Zeeland)
postcode43
bisdomBreda
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl