Vandaag is maandag 15 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 9 maart    Evangelie van 2024-03-09
begintijd10:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelInspiratiedag diaconie
beschrijving

Op zaterdag 9 maart 2024 organiseert Kansfonds in samenwerking met Actioma, Huis van Dominicus en KRO-NCRV voor de zesde keer de Inspiratiedag voor mensen die zich vanuit diaconale overwegingen inzetten voor hun medemens. Het thema van deze dag is: ‘Ik ben omdat wij zijn’. Eén van de sprekers is mgr. Gerard de Korte, referent voor Kerk en Samenleving.

Tijdens het gezamenlijke ochtendprogramma zijn er lezingen van diocesane medewerker Corine van der Loos (bisdom Haarlem/Amsterdam), katholiek theoloog Erik Borgman en bisschop De Korte. Ook worden de drie genomineerden voor de Kans Inspiratieprijs 2024 gepresenteerd.

Na een lunch zijn er workshops over onder meer hoop in de kerk, geestelijke zorg voor gevangen en zingeving onder studenten. Na de uitreiking van de Kans Inspiratieprijs wordt de dag afgesloten met een korte viering. Daarna is er nog gelegenheid om na te praten bij een hapje en een drankje.

  • Plaats: Mediagebouw KRO-NCRV, ’s-Gravelandseweg 80, Hilversum
  • Datum en tijd: zaterdag 9 maart 2024, 10.00 - 15.00 uur
  • Organisatie: Kansfonds in samenwerking met Actioma, Huis van Dominicus en KRO-NCRV
  • aanmelding kan tot 26 februari

info

www.kansfonds.nl/artikelen/landelijke-inspiratiedag-2024

locatieMediagebouw KRO-NCRV, ’s-Gravelandseweg 80
plaatsHilversum (Noord-Holland)
postcode12
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl