Vandaag is dinsdag 21 mei  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 21 april    Evangelie van 2024-04-21
begintijd09:15 uur
eindtijd16:00 uur
 titelRe√ľnie Schola Cantorum Den Bosch
beschrijving

Op 21 april 2024 zal er door de Schola Cantorum een reünie georganiseerd worden voor leden en oud-leden van de Schola Cantorum.

Programma
De dag wordt uiteraard begonnen met een mis in de Sint-Jan waarbij er keuze is om met de Schola mee te zingen; tijdig wordt de bladmuziek ontvangen om desgewenst voor te bereiden. Zing je mee, dan word je om 9.15 uur verwacht in het Sint-Janshuis. Zing je niet mee, dan kun je om 11.30 uur (na de mis) aansluiten. Het programma wordt vervolgd met koffie en iets lekkers waarna er een gezamenlijke lunch is. Na de lunch zijn er diverse activiteiten gepland waaraan vrijblijvend deelgenomen kan worden en rond 16.00 uur zal deze reünie worden afgesloten.

09.15 uur - Inzingen in het Sint-Janshuis
10.00 uur - Feestelijke Eucharistieviering
11.30 uur - Reünie in het Sint-Janshuis
16.00 uur - Afsluiting

Bijdrage
Omdat er dit jaar wordt stilgestaan bij 750 jaar koorzang in de Sint-Janskathedraal wordt er om een bescheiden bijdrage van € 7,50 gevraagd.

Aanmelden
Meld je zo snel mogelijk aan, maar uiterlijk 31 maart 2024 via de website.

info

scholareunie@outlook.com
www.750jaarkoorzang.nl/reunie-schola-cantorum

locatieSint-Janskathedraal, Torenstraat 16 en Sint-Janshuis, Sint-Janskerkhof 8
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl